Meer dan een groothandelaar...


We zijn algemeen bekend als groothandel in modeaccessoires, maar we zijn ook zeker actief in de import en export handel.
De kennis die we hebben opgedaan tezamen met de relaties die we door de jaren heen hebben opgebouwd stelt ons in staat kansen te creëeren waarvan u mogelijk baat kunt hebben.


Hieronder een aantal van onze services:


 • Import & Export

  Laat uw goederen met gemak importeren of exporteren van of naar China door ons. Alle noodzakelijke procedures zullen uit uw handen worden genomen. Ook wanneer u meerdere kleinere orders van verschillende leveranciers verwacht, kunnen we deze in één lading importeren.

 • Communicatie

  Goede communicatie is essentieel. We zijn bekend met zowel Chinese als Nederlandse cultuur en we spreken verschillende talen. Als communicatie met een partij om wat voor reden niet zo soepel verloopt, kunnen we namens u contact opnemen met hen.

 • Handelsagent

  Bailin Co. kan u ook van dienst zijn met de gehele inkoopcyclus: de speurtocht naar geschikte leveranciers in China, inkopen, kwaliteitscontrole, export van specifieke producten van China naar Nederland. Bovendien zal ook enige diensten na verkoop voor u worden afgehandeld. Het hebben van een contact in Nederland brengt voordelen met zich mee zoals gemoedsrust, zekerheid dat uw geld veilig is, en gemakkelijk te bereiken. We kennen de culturen, we spreken de talen, we hebben de ervaring en relaties.

 • OEM Productie

  Uw productideeën realiseren? Wij onderzoeken de mogelijkheden voor een betrouwbare fabrikant. Vraag naar de mogelijkheden.

 • Algemene Voorwaarden

  Op onze producten en diensten als import & export danwel groothandelaar zijn onze "Algemene Voorwaarden Voor Levering Aan Niet-Consumenten" van toepassing, tenzij anders gespecificeerd; gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel van Nederland. Te lezen: Algemene Voorwaarden (Maart 2015).